Detenen un home per ferir amb una arma de foc a un altre home a Tarragona

Els fets es van produir la matinada del passat 15 de juliol al carrer Mallorca

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 59 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els investigadors han pogut identificar i detenir l’home que la matinada del diumenge 15 de juliol hauria disparat amb una arma de foc un altre home al carrer Mallorca de Tarragona i el va ferir al maluc.

Arran d’aquells fets, els mossos van obrir una investigació per esclarir el motiu de l’agressió i poder identificar l’autor. A més, els agents van poder recuperar la beina del projectil disparat que havia quedat allotjada en un vehicle estacionat a la via pública.

La investigació va permetre confirmar que la víctima coneixia a l’autor del tret amb qui tenia un deute econòmic que, segons els indicis de la investigació, estaria relacionat amb la venda de drogues. A partir d’això, els agents van poder identificar el presumpte autor. Es tractava d’un home, veí de Tarragona, amb quatre antecedents per Mossos d’Esquadra i 14 per altres forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Un cop identificat, els investigadors van poder localitzar-lo a Tarragona aquest dilluns i van detenir-lo. Els mossos van fer una entrada al seu domicili i van poder recuperar munició d’una arma de foc curta de 9mm entre d’altres objectes d’interès per a la investigació. A més, al seu domicili es va intervenir 22,5 grams de cocaïna, haixix, substància de tall i dues balances de precisió.

El detingut ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.