Cremen una furgoneta i una moto a Campclar durant aquesta nit

També es van declarar incendis en diversos contenidors dels barris de Ponent

0
416

Els barris de Ponent de Tarragona han viscut aquesta passada nit, entre les 20.00 hores de dissabte i les 00.30 hores de diumenge, diversos incendis que han acabat amb dos vehicles i diversos contenidors cremats, segons ha avançat Tarragona Digital.

Pocs minuts després de les 22.30 hores, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’una furgoneta blanca que estava cremant-se al barri de Campclar i van enviar una dotació que va apagar les flames en 45 minuts. Poc més tard, cap a les 00.20 hores, van tornar a rebre un altre avís d’un vehicle incendiat a Campclar. Aquesta vegada era una motocicleta que hi havia aparcada al carrer del Riu Llobregat.

D’altra banda, els Bombers també confirmen que les hores abans a aquests dos incendis, concretament entre les 20.00 i les 22.00 hores, també es van activar per diversos incendis de contenidors als barris de Campclar i Torreforta. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert una investigació sobre aquests incidents, tot i que encara es desconeix si hi ha relació entre els incendis dels vehicles i els dels contenidors.

FER UN COMENTARI