Cremen una furgoneta i una moto a Campclar durant aquesta nit

També es van declarar incendis en diversos contenidors dels barris de Ponent

Els barris de Ponent de Tarragona han viscut aquesta passada nit, entre les 20.00 hores de dissabte i les 00.30 hores de diumenge, diversos incendis que han acabat amb dos vehicles i diversos contenidors cremats, segons ha avançat Tarragona Digital.

Pocs minuts després de les 22.30 hores, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’una furgoneta blanca que estava cremant-se al barri de Campclar i van enviar una dotació que va apagar les flames en 45 minuts. Poc més tard, cap a les 00.20 hores, van tornar a rebre un altre avís d’un vehicle incendiat a Campclar. Aquesta vegada era una motocicleta que hi havia aparcada al carrer del Riu Llobregat.

D’altra banda, els Bombers també confirmen que les hores abans a aquests dos incendis, concretament entre les 20.00 i les 22.00 hores, també es van activar per diversos incendis de contenidors als barris de Campclar i Torreforta. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert una investigació sobre aquests incidents, tot i que encara es desconeix si hi ha relació entre els incendis dels vehicles i els dels contenidors.