Una fuita en un vagó d’un tren obliga a interrompre la circulació ferroviària a Tarragona

Estan afectats per la incidència els trens de la R14, R15 i R16

Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies a l'estació de Tarragona. ACN
Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en una fuita en un vagó d’un tren de l’empresa Captrain, que ha obligat a interrompre la circulació ferroviària a Tarragona durant una hora. Segons els Bombers, l’incident ha estat a les 16.55 hores d’aquest diumenge a la tarda i s’està comprovant de què és la fuita, ja que el transport portava diverses mercaderies. Tot i això, les primeres informacions apunten que es tractaria d’una fuita de diòxid de carboni. Des de l’inici de l’incident s’ha interromput la circulació ferroviària a Tarragona, que s’ha restablert una hora després, a les 17.45 hores.
El comboi afectat es troba aturat al polígon industrial de Francolí. Han estat afectats per la incidència els trens regionals de la R14, R15 i R16.

Captrain és una empresa ferroviària dedicada a la logística i transport associats al ferrocarril. Va ser creada el 2002 pel Grup COMSA Corporación, i actualment pertany al Grup SNCF. Presta serveis de tracció per a trens de treball, de transport de mercaderies o viatgers per ferrocarril, en xarxes ferroviàries, terminals, zones portuàries i aeroportuàries i zones d’activitats logístiques, entre altres.