UGT i CCOO convoquen una concentració davant d’IQOXE Emulsiones a causa de l’accident mortal

Els dos sindicats reclamen a la planta química que extremi les mesures de seguretat per a evitar nous incidents

Foto d'arxiu de la manifestació per l'accident d'IQOXE, el passat mes de febrer. CEDIDA.
UGT-FICA i CCOO d’Indústria lamenten profundament l’accident laboral ocorregut ahir a la planta d’IQOXE Emulsiones, de Vila-seca, com a conseqüència del qual va morir un treballador de Dominion, una de les subcontractes que opera a la planta química. L’accident es va produir a primera hora del matí quan, per causes que encara es desconeixen, l’operari va caure pel forat del muntacàrregues.
UGT i CCOO exigeixen a l’Administració la màxima celeritat en la investigació per aclarir les causes d’aquest lamentable succés i prendran les mesures oportunes per depurar les possibles responsabilitats de l’accident. Així mateix, UGT i CCOO reclamen a la direcció d’IQOXE que s’extremin les mesures de seguretat a la planta d’emulsions per evitar que es produeixin nous accidents.
Aquest és el cinquè mort en accident que es produeix als polígons petroquímics de Tarragona en l’últim any i mig. Per a UGT i CCOO, aquest accident corrobora que les reivindicacions que van motivar la vaga a la petroquímica del passat 19 de febrer encara són vigents i seguirem lluitant per donar-hi resposta.
Davant d’aquest lamentable accident, UGT-FICA i CCOO d’Indústria han convocat una concentració de delegats i delegades aquest divendres, 10 de juliol, a les 12 hores, davant la planta d’IQOXE de La Canonja per condemnar l’accident, exigir més seguretat i manifestar el seu condol i suport als companys i companyes de la víctima.