Tornen ‘Els irregulars de pilon’s street’

El cicle d’enigmes nocturns, promogut per la Conselleria de Joventut, té lloc tots els dimarts del mes de juliol

0
431
Imatge d'un grup de joves realitzant una de les activitats. Foto Cedida

Des del passat dimarts, i així tots els dimarts de juliol (22h) es convoquen a joves de 14 a 35 anys per resoldre els quatre enigmes nocturns programats especialment per aquest estiu Tarragonajove. La inscripció és gratuïta a través del web www.tarragonajove.org.

Destaquen dels quatre enigmes, dues sessions sorprenents a espais inhòspits com són les coves urbanes de Tarragona i el refugi antiaeri situat al Palau Municipal de la plaça de la Font. Quatre aventures per quatre dimarts d’estiu que se sumen a més de 150 episodis realitzats des de fa 10 anys i que llavors s’emmarcava en el cicle “Visió Nocturna”.

Per tal de commemorar aquests 10 anys d’enigmes nocturns, les sessions  d’aquest estiu tenen la particularitat que s’efectuen en subterfugis, subterranis o inframons diversos. Les quatre propostes i dies programats es poden consultar a través del web de Tarragona Jove, al qual es pot formarlitzar també la reserva de la plaça per participar, o bé fer-ho presencialment, a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès

Els enigmes nocturns es constitueixen com una aklternativa d’oci i consum amb continguts culturals i artístics de primer nivell, que vinculen els nois i noies al seu entorn i potencien el sentiment de pertinença a la ciutat on viuen.

Aquestes activitats reben el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del projecte CONECTA 3.

FER UN COMENTARI