Torna la recollida de joguines solidàries noves al Col·legi de Graduats Socials de Tarragona

Fins al 18 de desembre, els col·legiats i la societat en general, poden fer les seves donacions a la seu d’aquesta institució

Recollida de joguines solidàries noves. CEDIDA

Un any més, el Col·legi de Graduats Socials de Tarragona torna a ser un punt de recollida de joguines solidàries noves, en el marc de la campanya impulsada per la Creu Roja ‘Els seus drets en joc’. Els col·legiats i tothom qui ho vulgui, encara que no siguin membres d’aquesta institució, poden fer les seves donacions a la seu del Col·legi que es troba a l’avinguda d’Estanislau Figueres, número 17 de Tarragona.

La participació del Col·legi de Graduats Socials en aquesta iniciativa, és fruit del conveni de col·laboració que manté amb la Creu Roja. “Fa molts anys que col·laborem en aquesta recollida de joguines que es fa per Nadal. Creiem que és una iniciativa molt positiva per diferents raons. Principalment, és important per al desenvolupament educatiu dels nens i nenes que rebran aquests jocs, però també és important per la il·lusió que els generarà poder rebre aquestes joguines en unes dates tan especials. A més, aquesta campanya és bona per a la vida col·legial, ja que incentiva la participació i implicació dels col·legiats i les entitats col·laboradores en el nostre dia a dia”, tal com explica la presidenta del Col·legi, Anna Maria Asamà.

La campanya de recollida de joguines solidàries noves es va iniciar al mes de novembre i s’allargarà fins al pròxim 18 de desembre. Les persones que hi vulguin col·laborar hauran de fer-ho mitjançant la donació de joguines noves educatives, és a dir, que tinguin l’objectiu de fomentar el valor pedagògic i la importància educativa del joc o joguina. A més, la campanya posa especial èmfasi en el fet que les joguines aportades no tinguin caràcter bèl·lic ni sexista i que potenciïn la imaginació i creativitat dels nens i nenes. També es demana que facilitin la relació dels petits amb altres persones, i per tant, que promoguin el joc col·lectiu i cooperatiu. El fet pel qual Creu Roja demana que les joguines siguin noves és perquè no disposen de la infraestructura necessària per rebre’n de segona mà i garantir que es trobin en perfectes condicions (revisar-ne totes les peces, higienitzar-les, etc.).