Tarragona prepara la festa de l’Encesa de Llums de Nadal

La Festa de l'Encesa de les Llums de Nadal tindrà lloc divendres, 24 de novembre, a les 18.30 h, al tram de la Rambla Nova entre la font del Centenari i l'estàtua dels Despullats

? La Festa de l’Encesa de les Llums de Nadal tindrà lloc divendres, 24 de novembre, a les 18.30 h, al tram de la Rambla Nova entre la font del Centenari i l’estàtua dels Despullats.

? Abans, a les 17.30 h, els infants ja podran començar a escriure desitjos a les postals nadalenques.

? Òptiques Teixidó lliurarà una targeta numerada per entrar al sorteig de 25 ulleres de sol a tots aquells infants que escriguin desitjos en una postal. Els infants que l’emplenin també rebran un díptic facilitat per l’ONCE amb l’alfabet en sistema Braille. A més, les postals que s’enviïn des de la Festa de l’Encesa arribaran a bon port gràcies a l’aportació dels segells per Correos.

? A partir de les 17.45 h, la DOP Siurana regalarà un deliciós berenar de pa amb oli i xocolata, distribuït pels integrants del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona, als infants que hi vinguin.

? A les 18.30 h, comença la festa amb el Club dels Tarraconins. La banda PASTORETS ROCK hi posarà la música amb cançons populars catalanes i nadalenques i ens explicaran com omplir la bateria per encendre els llums.

► Campanya de Nadal: http://nadal.tarragona.cat/
► Informació de la Festa: http://ow.ly/jyaI30gKdXe