S’obre el període de preinscripció a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa

Els tres centres ofereixen un total de dotze cicles formatius de grau superior per al proper curs 2019-2020

Classe.

Els centres d’educació artística de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren el període de preinscripció als cicles formatius de grau superior aquest dimecres, 29 de maig, que s’allargarà fins el dia 5 de juny. La preinscripció es pot realitzar online o presencialment. El calendari i els requisits exigits als interessats en cursar aquests estudis reglats venen marcats des del Departament d’Educació de la Generalitat i es poden consultar al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: Animació, de Gràfica Publicitària, d’Il·lustració, de Fotografia, d’Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus s’hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i, des del passat curs, un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus és de referència al Camp de Tarragona, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional.  Els onze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny tenen una durada de dos cursos acadèmics, amb una clara vocació de preparar als estudiants pel món laboral.

Nou cicle a Tortosa

El curs 2019-2020 l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa inicia el cicle formatiu de grau superior, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat de la Departament d’Educació de la Generalitat. Es tracta del cicle de Modelisme i matriceria ceràmica. Formar professionals capacitats per elaborar les fases inicialsd e la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica, bàsicament per al sector alimentari. Amb aquest objectiu neix el nou cicle formatiu de grau superior en ‘Modelisme i matriceria ceràmica, perfil per a la indústria alimentària’. Aquest cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat, és de titularitat del Departament d’Educació i es durà a terme tant a a les instal·lacions de l’Institut de l’Ebre com al centre artística de la Diputació a Tortosa.