Simulacre post Focs a la platja del Miracle

Just acabar l'espectacle de la Pirotècnia Tomàs un helicòpter de Salvament Marítim apareixia a la zona i començava el que semblava un rescat

0
1770
Imatge del simulacre nocturn a la platja del Miracle. Foto: OPP

Ensurt aquesta nit entre tots els tarragonins i visitants que s’han apropat a la platja del Miracle per veure la primera jornada del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2018. Just acabar l’espectacle de la Pirotècnia Tomàs, un helicòpter de Salvament Marítim apareixia a la zona i començava a sobrevolar el mar. Una llum de canó anava enfocant l’aigua, com si des de la nau estiguessin buscant alguna persona a l’aigua. Finalment l’helicòpter deixava caure unes cordes sobre una barca i començava un operatiu sota l’atenta mirada de tota la gent que no s’havia mogut de la platja atreta per saber què estava passant.

Passats uns moments de confusió i ensurt per a moltes de les persones, LA CIUTAT ha pogut confirmar a través d’un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona que es tractava d’un simulacre. Més tard, a demanda d’alguns usuaris de Twitter, Salvament Marítim precisava que es tractava d’un exercici nocturn de pràctiques de qualificació entre LS Venus tripulada per Creu Roja Tarragona i Helimer 220 de Salvament Marítim.

FER UN COMENTARI