Santa Lucía tanca el seu ‘call center’ a Tarragona amb 28 treballadors

L'empresa ha proposat als empleats que es traslladin als centres que deixaran oberts a l'Hospitalet de Llobregat, Ourense, València, Sevilla i Madrid.

Treballadores del centre d'Accepta a Tarragona manifestant-se contra el seu acomiadament. Foto: Julio Collado

L’empresa Accepta Servicios Integrales, que pertany al Grup Santa Lucía, ha comunicat aquest divendres als seus treballadors que tancaran de forma massiva 53 dels 58 centres d’atenció telefònica que l’empresa té repartits per tot l’estat espanyol, afectant a prop de 900 treballadors. Un dels centres que tancarà serà el de Tarragona, perjudicant així a 28 persones, de les quals un 98% són dones.

La companyia ha proposat com a única solució per als treballadors un trasllat als centres que deixaran oberts a l’Hospitalet de Llobregat, Ourense, València, Sevilla i Madrid. La plantilla de l’oficina tarragonina, majoritàriament femenina, ha lamentat que precisament els hi hagin comunicat la decisió de “deixar-nos al carrer” el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Accepta Servicios Integrales, que segons els seus treballadors està obtenint beneficis econòmics, ha justificat el tancament dels centres d’atenció telefònica per un canvi de la seva estratègia empresarial. El tancament definitiu de les oficines es preveu que tingui lloc d’aquí a un mes.