Prop de 400 infants celebren la festa de cloenda dels casals d’estiu

Els infants dels diferents casals han fet una mostra de balls populars amb elements representatius de la festa i del seguici

Aquest divendres 27 de juliol s’ha celebrat la festa dels Casals d’estiu municipals de Tarragona, aplegant prop de 400 infants i joves. Enguany el Refugi 1 del Moll de costa del Port de Tarragona ha estat l’espai que ha acollit la festa, que ha comptat amb la participació d’un grup d’animació infantil.

A la trobada infantil i juvenil hi han participat els nens i nenes dels casals d’estiu municipals que s’han portat a terme a les de les escoles Torreforta, Bonavista, Sant Salvador, Marcel.lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau, El Serrallo, Saavedra i Camp Clar, organitzats directament per l’Ajuntament de Tarragona-IMSST i gestionats per la Fundació Pere Tarrés a la ciutat de Tarragona.

La Festa dels Casals ha començat a partir de les 10 del matí amb l’arribada de tots els nens i nenes al Refugi 1 Moll de Costa del Port de Tarragona. Els infants dels diferents casals han fet una mostra de balls populars amb elements representatius de la festa i del seguici que han treballat durant el Casal d’Estiu, en el que el centre d’interès ha estat la Festa Major. Concretament s’ha representat el ball de diables, el ball de cercolets, la víbria, els nanos i els castellers. El grup d’animació Sidral ha amenitzat la festa amb cançons i balls que han finalitzant l’acte festiu cap a les 12 hores i el Grup de Grallers dels Xiquets de Tarragona.