El Port de Tarragona rebrà dos creuers en els propers dies

Els vaixells faran escala a casa nostra diumenge i dilluns

El Port de Tarragona rebrà dos creuers en els propers dies, ambdós al moll de Llevant. El diumenge 6 de maig, a les 9,30 hores, arribarà el Sovereign, de la companyia Pullmantur, procedent de Toulon (França). Es tracta d’un creuer de 268,3 metres d’eslora amb una capacitat per a 2.852 passatgers. El Sovereign marxarà cap a Barcelona a les 20 hores.

El dilluns 7, a les 8 hores, arribarà el Pearl II, de la companyia Saga Cruises, procedent de Roses. Amb una eslora de 164,35 metres i una capacitat per a 620 creueristes, el Pearl II marxarà cap a València a les 17 hores.

Trànsit passeig de l’Escullera
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la mitjanit de dissabte, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dimarts, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.