El Port de Tarragona organitza una jornada divulgativa a la Cambra de comerç de Valls

L’objectiu de la jornada, organitzada en col·laboració amb la Cambra i amb DP World, és promocionar el tràfic de contenidors entre les empreses de l’Alt Camp i voltants

El Port de Tarragona organitza una jornada tècnica conjuntament amb la Cambra de Comerç de Valls el proper dia 23 de gener. La jornada es durà a terme a la sala d’actes de la Cambra i pretén donar a conèixer els serveis i avantatges competitius del Port de Tarragona a les empreses de la demarcació, especialment les que tenen una operativa internacional constant.

El programa s’iniciarà a les 10 del matí, amb una presentació de les línies estratègiques del Port de Tarragona duta a terme per la seva directora comercial, Genoveva Climent. Seguidament, Xavier Boluda, Managing Director de DP World Tarragona, l’empresa concessionària de la terminal del contenidors, presentarà els serveis marítims regulars de la companyia, així com els avantatges competitius del Port de Tarragona en relació a altres ports. Finalment, hi haurà un workshop per a què els empresaris interessats puguin mantenir contacte tant amb els representants de la infraestructura portuària com amb els de DP World.

Aquesta jornada s’emmarca en l’estratègia comercial que s’està duent a terme per promocionar aquest tipus de tràfic, el de contenidors, entre les empreses del territori més proper.