Pau Ricomà: “Un accident tan greu com el d’IQOXE no es pot tornar a repetir”

El batlle ha recordat que el consistori “està treballant des del primer dia amb els veïns afectats per l’explosió, per facilitar el seu retorn a casa i que les asseguradores assumeixin els desperfectes"

0
338
L'alcalde, Pau Ricomà, acompanyat per altres membres del consistori tarragoní. CEDIDA.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquesta tarda a la manifestació convocada per reclamar més seguretat a la indústria petroquímica. L’alcalde ha assegurat que “un accident tan greu com el d’Iqoxe no es pot tornar a repetir”. “Estem aquí amb tot l’Equip de Govern per reclamar més seguretat i més protocols per a la indústria petroquímica. L’Ajuntament està al costat de la ciutadania per reclamar que no torni a passar”. I ha afegit: “Fins ara la ciutadania sempre hem viscut amb convivència amb la indústria petroquímica però l’accident d’Iqoxe ho ha canviat. Per això cal implantar noves mesures de control i seguretat”.

L’alcalde Ricomà ha recordat que el consistori “està treballant des del primer dia amb els veïns afectats per l’explosió, per facilitar el seu retorn a casa i que les asseguradores assumeixin els desperfectes. El nostre paper és el de facilitar el de mediador entre l’empresa i els afectats. Estem a sobre constantment per facilitar-los les coses”.

Foto de la manifestació d’aquest dimecres, 19 de febrer. CEDIDA.

FER UN COMENTARI