Oques Grasses actuarà a Tarragona per les festes de Santa Tecla

El concert tindrà lloc a la plaça de la Font el 16 de setembre i serà gratuït

0
718
Imatge promocional d'Oques Grasses al seu últim disc.

Oques Grasses serà el cap de cartell del concert central de les festes de Santa Tecla 2019 a la plaça de la Font. L’actuació, que serà totalment gratuïta, tindrà lloc el dilluns 16 de setembre i competirà amb la de Mago de Oz a l’Anella Mediterrània dos dies abans per convertir-se en el gran concert de Santa Tecla. A més, el grup tarragoní Segona Mà també actuarà a la plaça de la Font el 16 de setembre.

Així ho ha anunciat aquest dijous l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en una roda de premsa conjunta amb el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, després de signar un acord de col·laboració entre les dues institucions. Amb motiu de la celebració dels 50 anys de la seva arribada a Tarragona, l’empresa química es farà càrrec del cost de les actuacions d’Oques Grasses i Segona Mà per tal de “fer la festa amb la gent”.

Ricomà ha explicat que, en arribar a l’alcaldia, el programa de les festes de Santa Tecla estava fet amb la col·laboració de les entitats “però ens faltava un gran concert a la plaça de la Font que fos la peça angular” i que ha acabat sent possible “gràcies als esforços compartits i la generositat de BASF”.

El director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, ha assegurat que “aquesta era una gran oportunitat per a celebrar els 50 anys de la nostra arribada a la ciutat” i ha destacat que “el factor humà a Tarragona és un fet diferencial, per això, volem regalar el concert a la gent perquè és el nostre principal valor actiu”. A més de ser patrocinador oficial de les festes de Santa Tecla 2019, BASF també ha signat l’acord de col·laboració per ser patrocinador de la Cavalcada de Reis 2020.

FER UN COMENTARI