Oques Grasses actuarà a Tarragona per les festes de Santa Tecla

El concert tindrà lloc a la plaça de la Font el 16 de setembre i serà gratuït

Imatge promocional d'Oques Grasses al seu últim disc.

Oques Grasses serà el cap de cartell del concert central de les festes de Santa Tecla 2019 a la plaça de la Font. L’actuació, que serà totalment gratuïta, tindrà lloc el dilluns 16 de setembre i competirà amb la de Mago de Oz a l’Anella Mediterrània dos dies abans per convertir-se en el gran concert de Santa Tecla. A més, el grup tarragoní Segona Mà també actuarà a la plaça de la Font el 16 de setembre.

Així ho ha anunciat aquest dijous l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en una roda de premsa conjunta amb el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, després de signar un acord de col·laboració entre les dues institucions. Amb motiu de la celebració dels 50 anys de la seva arribada a Tarragona, l’empresa química es farà càrrec del cost de les actuacions d’Oques Grasses i Segona Mà per tal de “fer la festa amb la gent”.

Ricomà ha explicat que, en arribar a l’alcaldia, el programa de les festes de Santa Tecla estava fet amb la col·laboració de les entitats “però ens faltava un gran concert a la plaça de la Font que fos la peça angular” i que ha acabat sent possible “gràcies als esforços compartits i la generositat de BASF”.

El director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, ha assegurat que “aquesta era una gran oportunitat per a celebrar els 50 anys de la nostra arribada a la ciutat” i ha destacat que “el factor humà a Tarragona és un fet diferencial, per això, volem regalar el concert a la gent perquè és el nostre principal valor actiu”. A més de ser patrocinador oficial de les festes de Santa Tecla 2019, BASF també ha signat l’acord de col·laboració per ser patrocinador de la Cavalcada de Reis 2020.