Obert el període de propostes per a la programació d’estiu

Les activitats s’han de presentar per Internet abans del dilluns 1 d’abril

140

La Conselleria de Joventut convoca totes les persones interessades a realitzar propostes o activitats per a la programació d’estiu, també en la projecció d’iniciatives culturals, educatives o d’oci i altres idees d’acció destinades als i les joves, a fer-les arribar al Servei Municipal de Joventut, Tarragona Jove. El període de presentació de propostes restarà obert fins el dilluns 1 d’abril.

Les propostes hauran de contemplar els següents trets essencials per tal de valorar-ne, d’entrada, la seva idoneïtat:
• que estiguin dirigides a joves de 14 a 35 anys.
• que siguin propostes innovadores, que aportin valor afegit .
• que contemplin metodologies creatives en la seva realització.
• que incorporin la perspectiva de gènere.
• que es promoguin des de l’autoria i la projecció jove.
• que es puguin fer en el marc dels espais joves (especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera).
• que siguin inclusives (igualtat d’oportunitats / accessibles)

El procediment per la presentació de les propostes es farà via web. Cal omplir la fitxa d’ informació detallant la proposta amb el model que trobaran a https://www.tarragonajove.org/proposta-activitat-jove/ o bé directament mitjançant el formulari per la presentació de propostes joves a la seu electrònica del web municipal www.tarragona.cat
Les propostes recollides es valoraran segons els següents criteris: l’autoria jove de les propostes (l’edat de les persones promotores ha de ser d’entre 14 i 35 anys);l’aplicació de la perspectiva de gènere, l’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar, les mesures per afavorir l’accessibilitat i l’encaix a les línies de programa descrites al Pla Local Tarragonajove 2020.

El període de presentació de les propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles restarà obert fins l’1 d’abril.

Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta fase de disseny i planificació de la programació d’estiu per a joves serà atès mitjançant els espais joves (Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse) o bé, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat.

FER UN COMENTARI