Nova escola de Ioga “Atmananda” a Tarragona

A l'escola fan classes de diferents estils de ioga com vinyasa, ioga alternatiu, ioga i respiració, Iyengas, Kundalini ioga, i destaquen per les classes del mètode Atmananda

Pilar Espinosa i Cristina Albadalejo. Foto: Cedida

L’Escola Atmananda sorgeix de la passió pel ioga de dues amigues: La Pilar Espinosa Cabello i jo, la Cristina Albadalejo Ribera. Sorgeix de l’alegria de compartir i expandir el ioga arreu del mon. Sorgeix del somni de donar a conèixer i també d’aprofundir en el mateix coneixement d’aquesta increïble disciplina mil•lenària, que tant ens ha transformat la vida a cadascuna de nosaltres.

L’inici de l’Escola fou a partir de moltes i moltes sincronicitats i sorpreses que la mateixa vida s’havia encarregat de preparar-nos, amb la finalitat que l’ Escola pogués esdevenir. En aquest punt cal remarcar dues persones claus que van contribuir a que Atmananda Tarragona fos possible: una és la nostra companya, amiga i professora del centre, Lucía Serrano i l’altra és el professor nord-americà Jhon Tamayo, creador del mètode “Atmananda Yoga Sequence”.
A l’escola hi fem classes de diferents estils de ioga com vinyasa, ioga restauratiu, ioga i respiració, Iyengar, Kundalini ioga i destaquem, el que ens dona l’exclusivitat, que són les classes del mètode Atmananda; un mètode molt complert, en el que la disciplina, la constància, l’alineament i el respecte i escolta al propi cos físic, són molt importants, per tal de no lesionar-se mentre anem aprofundint en el coneixement del nostre cos físic, mental i emocional. Per això, utilitzem la pròpia mat (estoreta) del mateix mètode d’Atmananda.
Atmananda és l’escola on cada persona pot sentir-se acompanyada, no només de forma física, sinó també en el propi creixement personal i espiritual. És l’escola que t’apropa al camí de retorn cap a casa: AL CAMÍ DE RETORN CAP A TU MATEIX@. El mètode de ioga Atmananda t’ajuda a reconnectar-te amb tu mateix física, mental, emocional i espiritualment, ajudant-te en el teu retrobament personal i amb el TOT. El centre Atmananda Tarragona vol ser LA CASA DEL IOGA.

El centre ofereix de 3 a 6 sessions diàries de ioga per a què tothom trobi quin és l’horari que més l’hi escau.També organitzem classes solidàries on cadascú aporta la seva voluntat, per oferir a alguna associació o organització sense ànim de lucre. La propera data de la sessió solidària serà el diumenge 26 de gener del 2020, a les 9h. T’hi apuntes?