Nova activitat familiar al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

Es tracta de tallers gratuïts on els participants interaccionen amb les obres del museu

0
528
Circ Raluy Legacy 728×90

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ofereix una nova activitat per realitzar en família. Descobrim el MAMT en família és una proposta educativa que convida als participants a descobrir un món d’empremtes, sons i fragilitats, interaccionant amb les obres del museu en companyia dels seus familiars.

Es tracta de tallers de petit format on hi participen diversos grups familiars alhora i que cada dia tracten una temàtica diferent (empremtes, sons o fragilitats). A més d’apropar l’art i la col·lecció del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona a la ciutadania, aquesta activitat també té com a objectiu establir sinergies familiars entre els participants, proposant dinàmiques intergeneracionals i creant interacció entre adults i infants.

Descobrim el MAMT en família es va estrenar el 13 d’octubre i ja se n’han programat altres 5 sessions alguns dissabtes a la tarda fins al 29 de desembre. Es tracta d’una activitat gratuïta, dissenyada i conduïda per Auriga Serveis Culturals. Les places són limitades i cal reservar prèviament al telèfon 977 23 50 32 o mitjançant el correu electrònic mamtpedagogic@dipta.cat .

Properes sessions de l’activitat Descobreix el MAMT en família:

Empremtes – 24 de novembre a les 18 hores

Fragilitats – 27 d’octubre i 15 de desembre a les 18 hores

Sons -10 de novembre i 29 de desembre a els 18 hores

FER UN COMENTARI