Més de 2000 places per a les estades esportives d’estiu

El procés de preinscripció comença el dimarts 3 d’abril

Aquest dimarts 3 d’abril comença el procés de preinscripció a les estades esportives d’estiu a les instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

Des del 2 de juliol fins al 31 d’agost les instal·lacions municipals de Campclar, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa i Serrallo acolliran una nova edició de les tradicionals estades esportives. Els participants podran gaudir, en horari de 9 a 14 h de diferents jocs i propostes esportives. També s’ofereix un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 h i, per a les activitats a Campclar, un servei de bus gratuït des de la plaça Imperial Tàrraco.

El calendari de les activitats és el següent:

·         Del 2 de juliol al 10 d’agost, a les instal·lacions esportives municipals de Campclar.

·         Del 2 de juliol al 31 d’agost, a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau

·         Del 2 de juliol al 31 d’agost, a les instal·lacions esportives de la Part Baixa i Serrallo.

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 4 a 14 anys, repartits en grups d’infants (nascuts entre els anys 2014 i 2009) i juvenils (nascuts entre els anys 2008 i 2004). En total s’ofereixen 2.120 places, distribuïdes al llarg de nou setmanes per les tres instal·lacions. El preu de l’activitat és de 45 € / setmana per als abonats al PMET i de 60 € per als no abonats.

El procés de preinscripció i inscripció consta de tres períodes diferents:

·         Del 3 al 10 d’abril, per als abonats al PMET.

·         Del 23 al 29 d’abril, per a les persones empadronades a la ciutat de Tarragona que no són abonades al PMET.

·         A partir del 14 de maig, per al conjunt de la ciutadania.

Totes les preinscripcions s’han de realitzar presencialment a qualsevol de les sis instal·lacions esportives municipals repartides per la ciutat (Campclar, Riu Clar, Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador).