Luis Trinidad renova com a president de l’Associació de Veïns de SP i SP

Durant els propers dies es reunirà amb els consellers Xavier Puig i Carla Aguilar per parlar de l'estat del barri

El president de l'Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau, Luis Trinidad. Foto: Cedida

El passat diumenge dia 13 d’octubre va ser la data límit per presentar les candidatures a la presidència de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau i Luis Trinidad, el qual havia renunciat fa uns mesos al càrrec després d’algunes queixes dels veïns i veïnes del barri arran dels esdeveniments organitzats per l’entitat, ha estat l’únic candidat en presentar-se.

Fa unes setmanes Trinidad feia saber a La Ciutat que es tornava a presentar per “l’empitjorament de l’estat del barri” i la voluntat de millora. El proper diumenge la Junta al complet prendrà possessió dels càrrecs i donarà a conèixer la comissió formada juntament amb totes les entitats del barri.

Pel que fa a la manifestació que havien convocat Luis Trinidad esmenta que queda posposada a l’espera dels resultats d’una reunió que tindrà amb el conseller Xavier Puig i la consellera Carla Aguilar.

D’altra banda agraeix a la formació de Ciutadans la moció presentada ahir, 21 d’octubre, sobre les carències que té el barri i que es venen reivindicant des de fa uns mesos.