L’estadi d’atletisme i el complex esportiu Campclar tancats a partir de dilluns

Les instal·lacions romandran tancades amb motiu dels Jocs Mediterranis

El complex esportiu de Campclar i l’estadi d’atletisme estaran tancats als esportistes i abonats del Patronat Municipal d’Esports, amb motiu de la seva habilitació perquè es desenvolupin els Jocs Mediterranis, del dia 11 de juny fins al dia 2 de juliol, tornaran a obrir dimarts 3 de juliol.

Durant els dies previs als Jocs a les instal·lacions s’enllestiran els preparatius per acollir les competicions esportives, a més d’acollir entrenaments dels esportistes. Durant els dies dels Jocs, l’estadi acollirà les proves atlètiques i el tir amb arc, mentre que el complex poliesportiu formarà part del Centre Aquàtic i acollirà dependències de l’organització. Durant aquestes tres setmanes els abonats del Patronat Municipal d’Esports podran utilitzar, sense cap tipus de cost addicional, el conjunt de les instal·lacions esportives municipals: Bonavista, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa – Serrallo.

Dimarts 3 de juliol reobriran al públic amb normalitat l’estadi d’atletisme, la pista esportiva i la piscina, mentre que el gimnàs del complex esportiu tornarà a estar disponible a partir del dimecres 4 de juliol.