Les festes de Sant Roc celebren 175 anys

Imatge d'Eduard Boada

Aquest proper dissabte, 3 d’agost, es dona el tret de sortida a les festes de Sant Roc, que enguany celebren el seu 175è aniversari.

El dissabte, a les 19 hores, es durà a terme l’acte principal: l’elaboració de l’entrepà gegant de 30 metres del mestre “entrepaner” del senyor Eduard Boada.

El mestre Boada ha triat els ingredients d’aquest entrepà tan especial i serà el mestre de cerimònies, acompanyat d’alguns “pintxes”, que seran alguns veïns i veïnes del barri.

Per a fer aquest gran entrepà, es comptarà amb l’ajuda de l’empresa Camatec, que apadrina oficialment l’acte, i donarà el suport logístic necessari.

Tothom que vulgui, aquest proper dissabte, també podrà comprar la samarreta de les festes, amb el disseny original i exclusiu d’Edu Polo.

En el mateix punt de venda, es podran adquirir els càntirs de col·leccionista amb el que es celebrarà la Professó de l’Aigua, del dia 15. A més a més, la chef i pastissera Maria José Rodríguez cuinarà les seves famoses galetes, amb la imatge del gegant i la geganta del barri, i amb el drac de Sant Roc.

Durant el dia es farà un taller de com fer un ventall en forma de síndria, per als més petits, i que conduirà la Georgina Fa.

També es farà un sorteig de regals per a totes les edats. Entre els premis hi haurà: samarretes del Nàstic, sopars i dinars, ampolles de Chartreusse i Petonet, inscripcions al Reial Club Nàutic, serveis de perruqueria, sorpreses de la botiga El Lloro, etc.