L’Ajuntament garanteix l’accés en vehicle a la Part Alta a les famílies de Lestonnac

Tot i això, no s'ha plantejat la retirada de les pilones de davant l'edifici de l'Escorxador

0
465

L’Ajuntament garantirà l’accés en vehicle a la Part Alta per les famílies de l’escola. Aquesta és la promesa que es fa des del consistori després de la polèmica de la instal·lació d’unes pilones davant l’edifici de l’Escorxador, on els pares acostumaven a estacionar els seus vehicles mentre recollien els fills. Així ho han comunicat des de la direcció del centre als pares i mares a través d’un comunicat al qual ha tingut accés La Ciutat. Tot i això, en aquest no es fa referència a la retirada de les pilones, que era la principal demanda dels pares per poder continuar recollint als seus fills d’una manera més ordenada i amb menys caos de cotxes, encara que s’assegura una “tolerància prudencial” per als estacionaments a la plaça de la pagesia i al carrer de les Coques.

Després de la reunió que va tenir lloc aquest dilluns 27 d’agost entre la direcció i l’AMPA del col·legi L’Estonnac amb el director del Servei de Mobilitat i Convivència i amb el conseller de Mobilitat, Josep Acero, La Ciutat ha tingut accés al comunicat que des del centre s’ha enviat als pares i mares per informar dels avenços en aquest sentit. Al comunicat, es garanteix “l’accés a la Part Alta en vehicle per a les famílies del col·legi amb tota normalitat”. Però, en cap cas es fa referència a la retirada de les pilones de davant l’edifici de l’Escorxador que tant han reivindicat els pares i mares, on acostumaven a deixar els seus cotxes ordenadament estacionats mentre recollien als fills.

La direcció del centre ha informat als pares i mares també que des del consistori demanen que “per tal d’afavorir un accés segur i agradable” i “fer del carrer un entorn acollidor i formatiu”, s’intenti reduir “el temps dels estacionaments”. A més, asseguren que existirà “una tolerància prudencial per als estacionaments a la plaça de la Pagesia i al carrer de les Coques”, tot i que es demana evitar “l’accés de vehicles al Portal del Carro”. Finalment, al comunicat s’explicita també que els responsables de mobilitat de l’ajuntament es comprometen “a fer un seguiment de tot plegat”.

 

FER UN COMENTARI