L’ADT i ‘Todos en Azul’ col·laboren en la difusió del projecte ‘Entén la teva ciutat amb pictogrames’

L’alcaldessa accidental Carla Aguilar ha explicat que «és un plaer estar en la presentació que millora l’accessibilitat dels equipaments de la nostra ciutat»

Imatge dels integrants de l'ADT i 'Todos en Azul'. Foto: Cedida

L’Associació Deportiva Torreforta i l’ONG ‘Todos en Azul’ han presentat l’acord de col·laboració entre ambdues entitats per tal de donar difusió al projecte ‘Entén la teva ciutat amb pictogrames’.

L’acte, que s’ha celebrat al Casal Esportiu de Riu Clar, ha comptat amb l’assistència del president de l’ADT, Robert Hernández; el president de ‘Todos en Azul’, Juanjo Caravaca; l’alcaldessa accidental de Tarragona, Carla Aguilar; la consellera d’Esports, Mary López; la consellera de Ciutadans, Sonia Orts; i el conseller del PSC, Francesc Roca.

Amb aquesta col·laboració, el primer equip de l’ADT, que enguany militarà a Segona Catalana, lluirà a la seva samarreta el logotip de ‘Todos en Azul’ i en cada partit que jugui com a visitant entregarà al seu rival un dossier sobre el projecte i un pictograma.

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha explicat que «és un dia satisfactori per nosaltres poder donar suport a la tasca que realitza una entitat del barri com ‘Todos en Azul’». Hernández ha assenyalat que «com molts sabeu, per l’ADT, portar el blau a la samarreta no és fàcil, però aquesta iniciativa ho mereix».

El president de ‘Todos en Azul’, Juanjo Caravaca, s’ha mostrat «molt content per aquesta col·laboració per donar a conèixer un projecte que ajudarà que els nens amb autisme es puguin ubicar».

En representació de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcaldessa accidental Carla Aguilar ha explicat que «és un plaer estar en la presentació que millora l’accessibilitat dels equipaments de la nostra ciutat». Aguilar ha anunciat que «aquesta iniciativa té tot el suport de l’Ajuntament i per això volem instaurar aquests pictogrames en tots els recintes esportius municipals».

Acabada la roda de premsa de presentació, s’ha procedit a enganxar el pictograma del pavelló esportiu a l’entrada del Casal Esportiu de Riu Clar.