La VIA T i la Fundació Estela s’uneixen per Nadal

Els arbres elaborats pels usuaris del Taller Ocupacional d'Estela guarneixen les botigues de la VIA T i de les parades del Mercat Central

Imatge de la presentació de la campanya nadalenca creada per Via T i Fundació Estela.

Per segon any consecutiu, el comerç de la ciutat de Tarragona i la Fundació Estela per a la Discapacitat s’uneixen per Nadal. Prop de 160 arbres decoratius elaborats durant els darrers mesos en el Taller Ocupacional de l’entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla guarneixen durant aquestes festes els aparadors de bona part del comerç tarragoní, tant en els establiments associats a la VIA T com a les parades del Mercat Central. Aquesta col·laboració posa en valor la tasca creativa o productiva dels usuaris i de les usuàries de la Fundació Estela i alhora permet unificar  la imatge nadalenca del comerç de la ciutat en una època tant important de l’any.

Els arbres han estat íntegrament fabricats pels usuaris i usuàries del Taller Ocupacional de la Fundació Estela. L’adquisició de tot el material necessari es va fer a l’estiu i l’equip d’Estela es va posar a treballar el passat mes de setembre. En total hi han participat els 89 usuaris del Taller Ocupacional, ubicat a una nau industrial del Polígon RiuClar, i s’han fabricat 105 arbres de mida gran, que van als aparadors de les botigues associades a la VIA T del centre i també dels barris, i un total de 53 de mida més petita, que llueixen des de la setmana passada als mostradors de totes les parades del Mercat Central de Tarragona.

Aquests darrers dies els usuaris de la Fundació Estela, acompanyats pels seus monitors i per representants del comerç i del consitori, han estat els encarregats de lliurar els arbres als botiguers de Tarragona.