La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes té com a novetat un circuit de 2 km

La prova se celebrarà el 7 de setembre i aplegarà uns 300 nedadors

La regidora d'Esports, Mary López, i el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella. Foto: Laura V-M

El Club Natació Tàrraco, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, presenta la V Travessia Tàrraco Aigües Obertes, que tindrà lloc el proper 7 de setembre mitjançant un recorregut de 4,2 km per les 5 platges que formen part de la ciutat de Tarragona (Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle). La sortida es farà des del camp d’entrenament d’aigües Obertes del CN Tàrraco i el Club de Vela Platja Llarga i l’arribada serà a la platja del Miracle. El preu de les inscripcions és de 12 € pels federats i 16 pels no federats.

Per als que no vulguin realitzar el recorregut sencer també hi ha alternatives: una travessia de 800 metres dins de la platja del Miracle amb un preu de 5 € i un recorregut de 2 km a la Platja de l’Arrabassada, 8 € pels federats i 12 € pels no federats. Pot apuntar-s’hi tot aquell qui ho vulgui sempre que compleixin el reglament, que es pot consultar al web del CN Tàrraco, i disposin de les condicions físiques adients per realitzar l’activitat.

La consellera d’Esports, Mary López, ha esmentat que “travessies com la Tàrraco Aigües Obertes constaten el nivell de la ciutat com a organitzadora d’esdeveniments esportius i ajuden a posicionar-la en competicions d’alt nivell”.

Pel que fa a la participació el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella, es mostra optimista, ja que s’estan incrementant les inscripcions respecte a l’any anterior, arribant a gairebé les 300. Com a novetats destaquen l’ús del neoprè dins la categoria OPEN, i la incorporació d’una travessia de 2 km.

L’organització disposa d’una pòlissa d’assegurances de Responsabilitat Civil segons la legislació vigent i d’un servei de guarda-roba, ja que no es farà càrrec de la pèrdua d’objectes personals.