La plataforma Mercaderies per l’Interior explica els seus objectius al Parlament de Catalunya

Aquest dimecres, els representants de l'entitat han comparegut davant la comissió de Territori de la Cambra legislativa

Eugeni Sedano, com a portaveu de la plataforma, ha explicat als diputats  la problemàtica de l’actual model ferroviari al Camp de Tarragona i la necessitat que sigui provisional el tercer fil que s’està construint a la línia de la costa. Sedano ha remarcat l’ampli consens entre les forces polítiques tarragonines per garantir la provisionalitat del tercer fil i l’objectiu de començar a treballar de manera immediata en la redacció tècnica d’un projecte per portar les mercaderies per l’interior, lluny dels nuclis urbans.

La plataforma considera que aquest consens a nivell local suposa un aval perquè el Parlament de Catalunya també es pronunciï en favor que el transport de mercaderies circuli en el futur per vies interiors i segregades de les dels trens de passatgers.

Eugeni Sedano ha demanat que es porti al ple de la Cambra una proposta de resolució en aquesta línia i que els partits polítics que concorren a les eleccions generals del 10 de novembre adoptin un compromís públic que portaran aquesta demanda en els seus respectius programes electorals.