La nova Festa dels Súpers ‘On tour’ arriba a Tarragona

Les invitacions per a la Festa dels Súpers ‘On Tour’ de Barcelona, del 27 d’octubre al Palau Sant Jordi, s’han exhaurit aquest migdia, tant per a l’espectacle del matí com per al de la tarda. Aquest matí s’ha obert al web del Super3 l’espai per reservar les invitacions gratuïtes i, en poques hores, s’han repartit totes les 28.000 entrades disponibles, 14.000 pel passi del matí i 14.000 per la tarda. La 22a edició de la Festa dels Súpers canvia de format i serà un esdeveniment que passarà per diferents punts de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que la faran més emocionant i pròxima. Després de Barcelona, la propera parada serà Tarragona, el 17 de novembre, amb el mateix sistema d’invitacions gratuïtes.
La Festa serà un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es farà en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, al matí i a la tarda. La Festa tindrà dues sessions que arrencaran a les onze del matí i a les cinc de la tarda, respectivament.

Després de Barcelona, la següent parada de la Festa dels Súpers ‘On Tour’ serà a Tarragona, el 17 de novembre, i “ben aviat” també es podran reservar al web del Super3 les invitacions per assistir-hi, segons informa TV3. Més endavant, la Festa passarà per altres punt de Catalunya que s’aniran concretant a mesura que s’acostin les dates.

Les invitacions per accedir-hi són gratuïtes, tant per als adults com per als nens, i els menors de dos anys no en necessiten ja que podran seure a la falda d’una persona adulta. Per sol·licitar invitació no cal ser membre del club, però sí que es demana el número de DNI d’una persona adulta. Per cada DNI es poden reservar un màxim de quatre localitats.