La Fundació Mútua Catalana convoca un concurs de pintura, dibuix i gravat

Les obres finalistes s’exposaran al Tinglado 1 del Port de Tarragona el proper mes de novembre

La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) convoca la cinquena edició del concurs de Pintura i la quarta edició del concurs de Dibuix i Gravat. La dotació econòmica dels premis puja als 5.700 € en conjunt, el que suposa un nou increment en relació a convocatòries anteriors: es destinaran 3.500 € al primer premi en la categoria de Pintura en qualsevol tècnica i estil, i 1.200 € per al segon premi. El certamen de Dibuix i Gravat té un únic premi dotat amb 1.000 €. A més, les millors obres es podran veure en una exposició al Tinglado 1 del Port de Tarragona del 19 de novembre al 13 de desembre. 

Precisament, el Tinglado 1 serà el lloc on s’hauran de presentar les obres que van a concurs el proper mes d’octubre. El coordinador del certamen és l’artista tarragoní Pere Joan Salas. Com en edicions anteriors, el jurat està format per representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, el Port de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana. Les bases ja s’han publicat a la pàgina web fundaciomutuacatalan.org i el veredicte es farà públic el 19 de novembre, coincidint amb l’acte inaugural de l’exposició. 

El Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat que convoca la Fundació Mútua Catalana és possible gràcies al suport de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Amb aquesta iniciativa, la Fundació referma des de Tarragona el seu compromís amb les manifestacions culturals i artístiques de la demarcació i l’objectiu de difondre l’obra dels artistes de Catalunya i del conjunt de l’Estat espanyol.