La Feria de Abril de Bonavista s’obrirà el divendres 26

Enguany se celebrarà durant deu dies fins al diumenge 5 de maig

0
554

La Fira d’Abril de Bonavista s’inaugurarà el pròxim 26 d’abril a l’espai d’aparcament dels diumenges del mercat i, com a novetat, enguany romandrà oberta fins al dia 5 de maig. Seran deu dies de la tradicional festa andalusa que comptarà amb sis casetes i el mesón. La consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha manifestat que “en aquesta nova edició hem apostat per allargar la Fira d’Abril i passar de cinc dies a deu, una reivindicació de les entitats i visitants per poder gaudir durant més dies de les tradicions culturals i gastronòmiques que s’hi ofereixen”.

Un any més, l’entitat organitzadora és la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, amb la col·laboració d’Espimsa i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres. A les casetes hi participaran el Racing de Bonavista, la Cultural Bonavista, l’Associació de Veïns de Bonavista, Art i Flamenc, i l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona.

L’any passat van passar per la Fira d’Abril més de 40.000 persones i aquest any amb l’ampliació de dies s’espera que la cita atregui més visitants. La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, Charo García, ha destacat que “la Fira d’Abril de Bonavista és de les més importants de Catalunya i, a més de les activitats que s’hi duen a terme, també dinamitza el barri i el comerç de l’entorn” i ha afegit “passar de cinc a deu dies és una bona notícia, una oportunitat per gaudir-ne millor”.

Les casetes romandran tancades els dies 29 d’abril i 2 de maig. Les atraccions de fira que s’instal·laran al recinte obriran tots el dies.

FER UN COMENTARI