La CUP denuncia l’incompliment de la concessió al parc de Les Granotes

La falta de neteja de l'ascensor, el mal ús del mobiliari urbà i la utilització dels lavabos només pels clients són algunes de les queixes

Les conselleres de la CUP donant a conèixer els incompliments de la concessió a Les Granotes. Foto: Laura V-M

El Grup Municipal de la CUP ha donat a conèixer els incompliments de la concessió al parc de Les Granotes i ha tornat a fer una crida al nou govern a actuar davant de la falta de regulació en referència a aquest tema.

La portaveu i consellera de la formació, Laia Estrada, ha esmentat que “portem molt de temps treballant perquè a la ciutat hi hagi una regulació clara en relació a l’ordenació de les terrasses i no veiem cap conciliació”. La cupaire ha volgut denunciar el cas concret de la terrassa del parc de Les Granotes, el qual “ens preocupa perquè cada vegada són més els veïns i les veïnes que es mostren disconformes amb la manca d’actuació per part de l’administració per tal de resoldre aquesta situació i l’absència de fiscalització”.

D’altra banda, la consellera del partit independentista, Eva Miguel, ha explicat que hi ha una sèrie d’obligacions que no s’estan complint, com “la vigilància, la neteja i el control de l’ascensor situat en aquest espai; garantir la utilització de la circulació, fet impossible per com estan col·locades les taules i cadires del bar; l’ús dels bancs del mobiliari urbà com a seients per consumir a la terrassa; i també els lavabos situats en aquest espai, els quals havien de ser públics i on es pot llegir un cartell amb la frase: bany d’ús exclusiu pels clients”.

La CUP aclareix que no vol prohibir les terrasses, però que no poden permetre la inexistència d’una regulació que fiscalitzi correctament les concessions i preservi els espais emblemàtics d’ús privilegiat per a vianants, com és el cas del Parc de les Granotes.

Pel que fa a les negociacions amb l’equip de govern esmenten que no han vist proactivitat per part dels membres del govern municipal i que ara els pertoca a ells  fer el pas de convocar-los a una nova fase de reunions.