La Caixa tancarà la seva sucursal a l’Arrabasada aquest mes de setembre

S'integrarà a la Caixabank Store del Balcó del Mediterrani

0
754

La Caixa tancarà aquest mes de setembre la seva oficina de la Vall de l’Arrabassada de Tarragona, situada al carrer Salvador Espriu. Aquesta sucursal s’integrarà en una oficina més gran com és la Caixabank Store del Balcó del Mediterrani, ubicada a la part alta de la Rambla Nova.

Els treballadors afectats per aquesta decisió també seran traslladats a l’oficina integradora, de forma que els clients no perdran els seus gestors de referència. Cal destacar que, tot i el tancament de l’oficina física, hi quedarà un caixer operatiu. Es tracta de caixers que permeten fer quasi la totalitat de les operatives d’una oficina.

Segons han confirmat fonts de l’entitat bancària, aquesta integració es deu a l’estratègia de CaixaBank d’estar a prop dels clients i apostar per oficines més grans, que permeten disposar d’especialistes i oferir un millor servei d’assessorament als clients. En el cas de l’oficina de l’Arrabassada és molt petita i no permet l’especialització, quelcom que també ha provocat el tancament aquest setembre d’altres oficines del Camp de Tarragona com les de La Pineda i el carrer Carles Buïgas de Salou.

Els nous comportaments dels clients, que s’estan traslladant cada cop més a fer les seves gestions a través dels canals digitals, han provocat aquesta nova estratègia de Caixabank. I és que cal destacar que només un 5% de les operacions es fan físicament a les oficines, mentre un 24% es fan a través d’Internet i un 33% de l’aplicació per a telèfons mòbils. Tot i això, des de La Caixa asseguren que els clients valoren positivament les oficines quan es busca un servei de valor afegit com l’assessorament sobre inversió o informació sobre préstecs, per exemple.

FER UN COMENTARI