La cadena de menjar ràpid KFC obre al Parc Central

La nova franquícia disposa d’una variada oferta de productes amb el pollastre com a element estrella

Imatge del local de KFC al Parc Central. Foto: Laura V-M

La cadena de menjar ràpid Kentuchy Fried Chicken ha obert les seves portes al centre comercial Parc Central de Tarragona. A la Planta Alta, al costat dels cinemes. A la inauguració s’han apropat diverses persones que tenien ganes de degustar les famoses peces de pollastre arrebossat que ofereix el restaurant.

La nova franquícia disposa d’una variada oferta de productes amb el pollastre com a element estrella. També disposa de màquina d’autoservei de begudes i màquines de comanda, per tal d’evitar possibles cues. La finalitat de KFC és fer gaudir als consumidors del “millor pollastre fregit de la ciutat”, esmenta un dels treballadors. La història de KFC es remunta al 1939, quan el Coronel Sanders va elaborar la recepta original de pollastre marinat barrejant 11 herbes i espècies.

El responsable de la franquícia, Ramón Romero, ha esmentat que la decisió d’apostar pel centre comercial Parc Central ha estat clara: “És una ubicació estratègica, prop del centre de la ciutat i amb molta afluència”. D’altra banda ha assenyalat que la procedència del pollastre és d’una granja de Lleida, que dóna servei exclusivament a la cadena. A banda del pollastre en peces els clients trobaran amanides i hamburgueses. “KFC ens diferencia de la resta perquè disposem de pollastre fresc, i normalment als altres establiments aquest és processat o congelat”, conclou Romero.