La Brigada d’Intervenció Ràpida realitza 208 actuacions a l’octubre

Sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 3.208

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 208 actuacions durant el passat mes d’octubre, que sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 3.208. En aquest d’octubre, el 64% han estat reparació de voreres (133), el 15% actuacions a l’asfalt (32) i el 21% altres actuacions (43). Bonavista – Campclar – Gavarres – Polígons, amb 48 intervencions; i Tarragona Centre B, amb 48, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més
actuacions de la BIR.

A Bonavista – Campclar – Gavarres – Polígons, el gruix d’intervencions s’ha concentrat al carrer Riu Brugent, amb 19 reparacions d’asfalt. A Tarragona Centre B, que inclou la zona oest del centre de la ciutat, les 43 actuacions han tingut com a punts destacats l’Avinguda Roma (11) i els carrers Méndez Nuñez (9) i Unió (8). Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat:

– Sant Ramon. Vuit reparacions de voreres.
– Carrer Pau Segú, a Ferran. Set actuacions vàries.
– Riu Clar. Deu reparacions de voreres.
– Carrer Riu Ter (Campclar). Pavimentació d’escocells.

El tinent d’alcalde d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “un mes més continuem treballant en la millora de l’espai públic i la BIR és una eina fonamental per això, oferint un servei que arriba a tots els barris de la nostra ciutat”.