La 28a Bicicletada ja compta amb 2.000 inscrits

Tindrà lloc aquest proper diumenge

Aquest proper diumenge, les bicicletes envairan un cop més la ciutat de Tarragona amb la celebració de la 28a Bicicletada popular, que preveu reunir un gran nombre de participants. De fet, a hores d’ara ja s’ha superat la barrera dels 2.000 inscrits, xifra que es veurà notablement incrementada en els dies que resten fins al tret de sortida de la trobada ciclista.
Els interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a través de dues vies:
De manera presencial, a Carrefour Tarragona i a qualsevol de les seus del Patronat Municipal d’Esports: Bonavista, Riuclar, Campclar, Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Aquesta via d’inscripció estarà activa, en horari d’obertura de cada centre, fins al proper dissabte. Per Internet, fins a la mitjanit de dijous a divendres, a través de la pàgina web www.labicicletada.cat. Aquells que optin per la inscripció electrònica rebran un correu de confirmació que hauran de mostrar, posteriorment, a qualsevol dels punts d’inscripció física per recollir el seu dorsal. Com sempre, aquest és
imprescindible per tenir accés a les bosses d’avituallament, obsequis directes i el sorteig de premis que, com cada any, clourà la celebració de la Bicicletada. A més, resulta de gran ajuda en cas de requerir assistència mèdica, sempre i quan l’usuari ompli el formulari que trobarà a la part posterior del seu dorsal.
A més, tot coincidint amb la celebració de l’Exhibició Aèria la tarda del 12 de maig, també hi haurà un punt d’inscripcions a la Bicicletada ubicat al Balcó del Mediterrani. Pel que fa a l’Exhibició, patrocinada en exclusiva per Repsol i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, aquest any veu ampliat el repertori de protagonistes. A més de l’habitual equip Bravo3 Repsol, la companyia ha potenciat la presència d’avions amb motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis, per la qual cosa també volaran sobre el litoral tarragoní la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i el pilot igualadí Alex Balcells.
Aquesta Exhibició serà, un any més, l’avantsala perfecta d’una Bicicletada popular que oferirà novament dues opcions de circuit: el popular, de 17 km, i l’infantil, de 2’4 km. La Bicicletada és possible gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, amb el patrocini de Repsol, BASF i Carrefour.
La 28a Bicicletada popular de Tarragona és una iniciativa organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, que compta amb la col·laboració de Repsol, BASF, Carrefour, Port de Tarragona, Ematsa, Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona, Diari Més, Tarragona Ràdio, Ruzafa, comprarbici.com, Ocine, Automàtic Tarraco, Coca-Cola i Velarte.