Josep Maria Andreu Prats serà guardonat com a Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona

L’acte tindrà lloc aquest dimecres, a les 19 h, al Saló de Plens

L’alcalde, Pau Ricomà, presidirà aquest dimecres l’acte de lliurament del diploma de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona a Josep Maria Andreu Prats. L’acte tindrà lloc a les 19 h al Saló de Plens.

La proposta d’aquesta distinció sorgeix d’una iniciativa presentada oficialment aquest mes de març per un grup de ciutadans de Tarragona i socis del Gimnàstic de Tarragona, que ha comptat amb el suport de 1.448 signatures.

Durant l’acte la consellera d’Esports, Maria José López, glossarà la trajectòria de l’homenatjat.

Josep Maria Andreu va néixer a Tarragona el 8 de gener de 1959. L’any 1998 es va incorporar com a directiu al Gimnàstic de Tarragona, club al qual va accedir a la presidència el juliol de 2001. En aquesta etapa també ha estat president de la Societat Anònima Esportiva del Nàstic de Tarragona en les etapes 2002 – 2006 i 2012 fins a l’actualitat.

Sota la seva presidència, el Nàstic va retornar a Primera Divisió la temporada 2005/06 i es va signar l’acord amb el CF Pobla de Mafumet perquè es convertís en el filial de l’equip grana. Recentment, l’any 2016 va nèixer el Nàstic Genuine i s’ha promogut LaLiga Genuine a nivell estatal. En l’àmbit social, l’any 2006 el Club Gimnàstic va rebre la Creu de Sant Jordi i l’any 2011 va celebrar el 125è avniersari del club amb una gala al Teatre Metropol i una exposició al Port de Tarragona com a actes centrals.