Josep Fèlix Ballesteros serà el ponent del segon ‘Àpat de Mediterrània al Solric’

El dimarts 26 de febrer a les 21 hores es portarà a terme la segona edició de ‘Els àpats de Mediterrània al Solric’, el projecte conjunt que Mare Terra Fundació Mediterrània i el Restaurant Solric van endegar el passat mes de gener. En aquesta ocasió, el ponent del sopar-col·loqui serà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. El batlle farà una xerrada d’entre 10 i 15 minuts en la qual parlarà sobre el futur de la ciutat a mig i llarg termini. Acte seguit s’obrirà el torn de paraula perquè els assistents puguin formular les seves preguntes al convidat o comparteixin les seves opinions.
‘Els àpats de Mediterrània al Solric’ va començar amb molt bon peu, doncs més de setanta persones van prendre part en el primer sopar-col·loqui, que va tenir com a protagonistes el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el portaveu del grup municipal del PDeCAT, Dídac Nadal. Tot i que els primers convidats han estat polítics, en els propers actes es convidaran persones d’altres àmbits. El president de Mediterrània, Ángel Juárez, ha explicat que “ja vam dir que els ponents serien de primer nivell, així que Ballesteros havia de passar abans o després pels nostres àpats. Les persones que vinguin a l’acte podran fer-li preguntes de manera directa a l’alcalde, i aquesta és una situació que no es viu cada dia. És per això que esperem una gran assistència de públic, tal i com va passar amb Viñuales i Nadal”.

El preu del menú és de 20 euros i inclou primer, segon i postres a escollir entre dues opcions, pa, beguda i cafè. Les persones que vulguin assistir-hi poden fer-ho enviant un correu electrònic a solric@restaurantsolric.com o trucant al telèfon 977 232 032. Es poden fer reserves fins al 25 de febrer.
‘Els àpats de Mediterrània al Solric’ és un pas més en el procés de renovació al qual s’ha sotmès l’històric Restaurant Solric des de mitjan 2018. Des de llavors, l’establiment ha multiplicat la seva oferta i serveis, i ha renovat també la seva carta i menús, a més d’haver incorporat noves instal·lacions com un espai infantil i una zona chill out. Tot això mantenint-se fidel a la seva història, que es remunta a l’any 1960. Situat en una masia del segle XVIII al costat de l’Arrabassada i l’antiga Via Augusta, el Restaurant Solric és un dels establiments de referència de la ciutat de Tarragona i l’únic que compta amb un ampli aparcament gratuït per als seus clients.