Engega el segon concurs lingüístic per Sant Jordi

«Per Sant Jordi, endevinem paraules» és una gimcana lingüística sobre jeroglífics als aparadors de 43 comerços de les dues associacions

Per animar la primavera literària i la festa de Sant Jordi, el CNL de Tarragona, l’associació de comerciants la Via T i el Centre Comercial Vall de l’Arrabassada presentem un concurs obert a tota la població en forma de gimcana lingüística, «Per Sant Jordi, endevinem paraules», en el qual participen activament 43 establiments comercials.

El premi consistirà vals de compra per valor de 400 € per gastar a les botigues participants al concurs a un sol encertant de tots els jeroglífics. La durada del concurs és des del 23 d’abril al 5 de maig i el lliurament de premis es farà el dimarts 7 de maig.

La dinàmica del joc és senzilla: els comerços participants exhibeixen al seu aparador un cartell del concurs amb un jeroglífic. El concursant ha d’escriure la resposta correcta a la butlleta de participació que trobarà a les mateixes botigues o se la podrà baixar des del web de les tres organitzacions convocants.

Hi ha 43 jeroglífics diferents i cal respondre’ls tots (és l’esperit de la gimcana!); les butlletes es dipositaran a les urnes habilitades a la seu de cadascuna de les entitats convocants: CNL de Tarragona (plaça Imperial Tarraco), a la seu de la Via T (Rambla Nova, 37, pral.) i, en el cas del Centre Comercial Vall de l’Arrabassada, a l’establiment In Us Academy & Bookstore (C. Carles Riba, 4).

Tarragona, 23 d’abril de 2019

Notes: El CNL de Tarragona i l’Associació de comerciants La Via T han renovat recentment l’acord de col·laboració pel qual l’entitat es va afegir, fa un any, al Pla Ofercat per al comerç de Tarragona que impulsa els CNL. En les pròximes setmanes també està previst signar un acord similar amb el CC Vall de l’Arrabassada.

Des de 2017 s’han signat acords d’aquest tipus amb: la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona (gener 2017), l’AEHT (Associació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona) (juliol 2017), Associació de Comerciants de Sant Salvador i Sant Ramon (juliol 2017) i Botiguers de Tarragona (novembre 2017) i Pimec-Comerç Tarragona (gener 2018), La Via T (març 2018).