Els Nanos Vells renoven la seva junta després de 30 anys

Jorge Pérez de la Torre serà el nou president de l’entitat

L’Agrupació de Portadors dels Nanos Vells de Tarragona ha renovat la seva junta després de gairebé trenta anys amb la mateixa presidència. El canvi s’ha aprovat en l’Assemblea General de l’agrupació, celebrada el passat divendres 25 de gener a la Casa de la Festa.

Jaume Sendra, qui ha estat el president de forma ininterrompuda des de l’any 1993, ha anunciat que es retirava i ha encoratjat els membres a donar suport a la candidatura de Jorge Pérez de la Torre, qui havia entrat com a vocal l’any 2015.

La candidatura de Pérez de la Torre incorpora dues joves de l’agrupació amb càrrecs de responsabilitat; l’Elena Gavaldà com a vicepresidenta i al capdavant de la comunicació i la Laura Sendra com a nova secretària.

La resta de membres de la junta es mantenen amb la voluntat que el traspàs sigui gradual. Així, Jaume Sendra i Jordi Joaquim ocuparan ara les vocalies, mentre que els comptes seran responsabilitat de la Virgínia Dattoli, tresorera de l’agrupació des de la seva fundació el 1988 i únic càrrec que no ha variat mai. També continua Rafael Pallero, que ha exercit com a cap de colla de l’agrupació des del 1993.

Jorge Pérez de la Torre ha manifestat la voluntat de construir una junta de traspàs, però alhora reivindicar la igualtat de gènere, motiu pel qual l’actual junta està formada pel mateix número d’homes que de dones, ocupant aquestes últimes càrrecs de gran responsabilitat.

De la mateixa manera, existeix el mateix número de membres històrics que del sector jove de l’agrupació, buscant l’equilibri que doni veu a tots els socis que la formen. L’assemblea ha acollit les noves incorporacions amb entusiasme i la nova junta ha estat aprovada per unanimitat.