El Port de Tarragona desperta un gran interès a la Break Bulk Europe 2018

Es tracta d’una de les fires més important del sector que s’ha celebrat a Bremen des del 29 i fins el 31 de maig

El Port de Tarragona ha despertat un gran interès entre les operadores i navilieres a la Break Bulk Europe 2018 com a port de càrregues especials. Després de diferents reunions dutes a termes entre els representants de la instal·lació portuària tarragonina amb diferents operadors i navilieres, podem dir que les perspectives de futur són molt bones en diferents tràfics, destacant el de pasta de paper, que evidencia que anem per bon camí per ser port hub a la Mediterrània en aquest tipus de producte.

El Port de Tarragona ha estat present en aquesta fira a l’estand de Puertos del Estado per donar a conèixer els serveis i les infraestructures que posa a disposició dels carregadors de project cargo, així com el potencial logístic de Tarragona.

En el marc d’aquesta fira, el Port de Tarragona ha consolidat la seva excel·lent disposició per contribuir al creixement d’aquest sector logístic, facilitant així noves oportunitats de negoci per a les empreses especialitzades en project cargo. I, així mateix, ha consolidat el seu posicionament com un dels ports de referència a la Mediterrània en aquest tipus de càrregues especials.

Un dels millors ports de la Mediterrània per a l’operativa de project cargo
El Port de Tarragona és un dels ports mediterranis més especialitzats en l’operativa de project cargo per les possibilitats que ofereix, ja que compta amb especialistes en tot tipus de transports i en l’organització i coordinació dels mateixos des de l’origen a la destinació. A més, el fet que Tarragona compti amb el clúster químic més gran del sud d’Europa beneficia aquest tipus de càrrega, ja que disposa de la potent cantera de professionals provinents de la indústria auxiliar química de Tarragona.

La infraestructura portuària tarragonina ofereix als seus clients àmplies àrees operacionals en els molls, les rampes ro-ro i una excel·lent accessibilitat via terrestre i ferroviària. A més, la ubicació estratègica privilegiada a la Mediterrània atorga al Port de Tarragona un valor afegit davant dels ports del nord d’Europa, en gran part, gràcies a la favorable climatologia que permet dur a terme operatives de càrrega de project cargo a l’aire lliure durant tot l’any.