El Port de Tarragona ajorna la 3a edició de l’Agrifood fins al mes d’octubre

Avatar photo

El Pla de Contingències COVID19 del Port de Tarragona ha suposat el replantejament integral de l’agenda institucional i comercial del port. La mesura es pren per prevenir i contenir l’epidèmia causada pel virus COVID-19 evitant organitzar o participar en qualsevol esdeveniment multitudinari. Per aquesta raó el III Congres Internacional del sector agroalimentari, previst celebrar els dies 7 i 8 de maig d’enguany, canvia la seva data de celebració a l’1 i 2 d’octubre de 2020.
De la mateixa manera, el Port de Tarragona no participarà a la LogiChem 2020 (17-19 de març), que s’havia de celebrar a Amsterdam, així com tampoc a SITL Europe (20-23 de març) de París ni a l’Andalusian Commodity Exchange de Sevilla (23 d’abril), totes elles ajornades. Per altra banda, la Borsa Interpirinenca de Cereals de Mollerussa ha estat definitivament cancel·lada.
La mesura ha estat presa seguint les recomanacions de les diferents administracions sanitàries per evitar la propagació del COVID-19, i que demanen a la població, les empreses i les institucions posposar tots els viatges que no siguin imprescindibles per la normal prestació dels serveis essencials.
Aquests canvis de dates esdevenen dins d’una situació conjuntural greu i que afecta la celebració de molts esdeveniments internacionals. Per aquesta raó, el Port de Tarragona mostra la seva determinació a celebrar-lo en les noves dates per tal d’assegurar l’èxit de la trobada.
Agrifood, punt de trobada dels líders del sector
L’Agrifood International Congress va néixer en 2016 com una trobada internacional bianual. Aquest any es consolida com una de les més importants jornades del sector agroalimentari liderada pel Port de Tarragona.
Els grans canvis en el sector, i els que arribaran a mitjà termini, van fer pensar en la necessitat d’obrir un fòrum d’intercanvi de coneixements per a donar una visió més clara del futur.

En aquesta edició, el Port de Tarragona dedicarà especial atenció a la logística sostenible; analitzar els grans reptes del sector, com la seva adaptació al canvi climàtic, la sostenibilitat , l’ús de l’aigua o les noves tendències d’alimentació humana. Tot això, sense oblidar les inquietuds que en aquest moment es plantegen al sector agroalimentari, des de la producció agrícola, els mercats internacionals o la producció ramadera.

Total
0
Shares
Notícia anterior

Salou garanteix l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat

Notícia següent

L'Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes de terrasses als bars i restaurants

Notícies relacionades