El Nadal Musical arriba als barris de Ponent i Llevant

Més de 40 actuacions ompliran de música els carrers de la ciutat del 14 al 22 de desembre

Un any més, el Nadal, la música i el comerç aniran de la mà a Tarragona. Després de 4 anys des del seu inici, el Nadal Musical ja és una iniciativa consolidada, superant, enguany, la quarantena d’actuacions que tindran lloc als carrers tarragonins. Aquesta vegada, a més, la música arribarà als barris, des de Llevant fins a Ponent, passant també pel barri del Port.

“Que el comerç i la música vagin units per Nadal”. Amb aquest objectiu, com ha explicat la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, arriba el Nadal Musical d’enguany, que recopilarà més de 40 actuacions musicals als carrers de Tarragona, des de Llevant fins a Ponent. Ferrando ha assegurat que “s’ha realitzat un esforç molt gran” per tal d’incloure als barris en aquesta iniciativa.

En la cinquena edició es compta amb la col·laboració del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, l’Acadèmia de música Nou Art, Rambla Music, el Col·legi Teresianes, Aula Música, Acadèmia Bill’sEnglishSchool, Acadèmia In Use i l’Estudi de Música, entre d’altres grups i cors musicals.
El Nadal musical anirà vinculat a un programa solidari amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa” i enguany anirà destinat a l’entitat solidaria Tarraco Salut.