El Nadal de La Pobla es prepara per donar el protagonisme als infants

El musical “Lunnis de leyenda Superstars” i l’obertura del parc infantil de Nadal, grans atractius per al primer cap de setmana de vacances escolars

Els escolars ja veuen molt a prop el final del primer trimestre i, amb ell, l’arribada de les vacances nadalenques. Davant d’aquesta perspectiva, els infants i joves pobletans es preparen també per gaudir amb les primeres activitats pròpiament pensades per a ells, en el marc de la celebració del Nadal a La Pobla de Mafumet.

Abans d’endinsar-se en els actes festius, però, els alumnes de l’escola i de llar de La Pobla
acomiadaran el trimestre amb els seus respectius festivals nadalencs. Aquests tindran lloc el dimecres i dijous, per als alumnes de l’escola; i el divendres, per als de la llar d’infants.
S’arribarà així al cap de setmana, primer de les vacances acadèmiques i, per tant, amb un clar protagonisme per a les activitats adreçades als nens i joves del municipi. Així, dissabte a la tarda (de 16 a 20 h) arrencarà una nova edició del Parc infantil de Nadal, que repartirà les seves propostes de lleure entre l’interior del Pavelló i la Carpa permanent ubicada als jardins del mateix Pavelló.

El parc infantil de La Pobla obrirà portes del 21 de desembre al 3 de gener, a excepció dels dies 25 i 26 de desembre, i l’1 de gener, en què el parc infantil romandrà tancat. L’horari d’obertura serà de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h, excepte el 24 de desembre, quan tancarà a les 19 hores. Com sempre, l’accés és gratuït i l’Ajuntament oferirà un servei de guarda-roba per a una major comoditat dels usuaris del parc infantil pobletà.

Junt amb aquesta proposta, l’altre gran atractiu del cap de setmana nadalenc a La Pobla serà el musical “Lunnis de leyenda Superstars”. L’espectacle arribarà al Casal Cultural aquest proper dissabte a la tarda i ho farà amb una doble sessió, a les 17.30 h i a les 19.30 h. En ambdós casos, encara resten disponibles algunes localitats, per a un espectacle que té un preu d’entrada de 3 euros i que permetrà a grans i, sobretot, petits, gaudir en directe dels Lunnis i de la seva inseparable Lucrecia.

Junts, protagonitzaran un concert de preparació de la seva gran gira i que, amb l’ajuda del públic, els permetrà decidir el repertori, les coreografies i tots els detalls necessaris per posar en marxa el seu gran concert. Poc a poc, l’espectacle anirà agafant forma, fins assistir a l’inici del concert Superstars.

Finalment, les propostes nadalenques per al cap de setmana es veuran completades amb el tradicional Concurs de pessebres entre els residents prèviament inscrits.

La Pobla, solidària amb la Marató de TV3

D’altra banda, les activitats nadalenques celebrades a La Pobla durant aquest darrer cap de setmana han tingut com a gran protagonista la Marató de TV3. A engreixar la seva recaptació global van contribuir-hi els pobletans amb la seva assistència al monòleg humorístic “Más vale solo que ciento volando”. Amb el polifacètic Edu Soto a l’escenari, les rialles i la recaptació a favor de la Marató van ser motiu de doble alegria, així com també ho va ser el sempre esperat i molt participat Bingo solidari que, un any més, va ser organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla.

A més, el cap de setmana va incloure altres propostes com la lectura del conte “El Nadal d’en Pere Perot”, en el marc de L’hora del conte i amb Eva González com a mestra de cerimònies, el divendres a la tarda; el Dinar de la gent gran, amenitzat musicalment per Zamba Show, el dissabte; i les exhibicions de gimnàstica rítmica del Club Costa Daurada i del Club Rítmica La Pobla, el diumenge.