El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza diverses activitats amb motiu de la Diada de Sant Magí

Entre les activitats podem trobar-hi visites teatralitzades, visites guiades i jornada de portes obertes

Imatge d'una de les activitats organitzada pel MNAT. Foto: Cedida

El MNAT organitza un seguit d’activitats per gaudir del patrimoni cultural, amb motiu de la Diada de Sant Magí, entre les quals podem trobar-hi visites teatralitzades, visites guiades i jornada de portes obertes.

Així, els dies 17 i 18 d’agost, es durà a terme la visita teatralitzada “Tiberius, comerciant del Mare Nostrum”. Una activitat organitzada pel MNAT i el Museu del Port de Tarragona, en la qual el comerciant de Tàrraco, Tiberius Claudius Amiantu, ens explicarà de primera mà i de manera distesa com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. La visita s’inicia al Tinglado 4 i continua al Museu del Port, on finalitza amb una degustació de vi elaborat a la manera romana. La visita del dia 17 d’agost es realitza en castellà, i la del dia 18 en català, a les 12 h. Activitat gratuïta amb reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15 o mnat@gencat.cat

Els dies 17 i 18 d’agost, a les 10.30 h, també es duran a terme les visites comentades “Del Fòrum al Teatre”. Una activitat organitzada pel MNAT i el Museu d’Història de Tarragona, on coneixereu com era la vida a l’antiga Tàrraco visitant el Fòrum de la Colònia i el Teatre.
Conegueu com era la vida a l’antiga Tàrraco, visitant el Fòrum de la Colònia, on es realitzaven les activitats econòmiques, polítiques i religioses de la ciutat i es podien contemplar les representacions dels seus ciutadans il·lustres; per finalitzar al teatre, un dels edificis d’espectacles on confluïa oci i negoci i on queda reflectit com d’important era Tàrraco dins de l’organització de l’Imperi.

Finalment, el diumenge 18 d’agost, el MNAT ofereix una jornada de portes obertes al Tinglado 4, on es podrà visitar l’exposició TARRACO / MNAT, i al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, que es podran visitar gratuïtament en horari de 10 a 14 h.