El Minipop es queda al Passeig de les Palmeres de Tarragona

La novena edició del festival de música i cultura per a tots els públics se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny

El Minipop es queda al Passeig de les Palmeres de Tarragona i se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny. Finalment ha imperat la voluntat de Rusc Produccions, de l’equip del festival i d’un públic que l’any passat es va expressar omplint la palmera dels desitjos amb missatges a favor de mantenir la ubicació de sempre.

L’organització s’ha mostrat molt feliç i satisfeta amb notícia, ja que el Passeig de les Palmeres, on va va néixer el Minipop el 2011, és l’emplaçament que millor encaixa amb la seva aposta per conservar l’essència i continuar essent un festival de petit format, acollidor, sense aglomeracions, diferent, fet de manera artesanal i cuidant tots els detalls.

Coincidint amb la confirmació de la ubicació, s’han posat a la venda els primers abonaments, que es ja es poden adquirir a www.productesdelaterra.cat per només 8 euros. Posteriorment, les entrades es vendran a diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils i Valls a 12 euros i a taquilla en costaran 15. Com és habitual, els menors de 3 anys podran accedir gratuïtament al festival.

Cal recordar que l’aforament del Minipop és molt limitat i que l’any passat van quedar fora moltes persones no havien comprat l’abonament amb antelació. Per primera vegada, les entrades anticipades es van esgotar 15 dies abans del festival i els 200 abonaments reservats per taquilla van volar en poc més de mitja hora.

I mentre ja volen els primers abonaments del Minipop 2019, l’equip segueix treballant per tornar a oferir una experiència cultural única que cada any porta noves sorpreses.

Una de les novetats que s’ha avançat de la novena edició del Minipop és que la imatge i la instal•lació estaran dedicades a l’obra d’una artista contemporània. Amb aquest rerefons, el festival convidarà al públic a descobrir el seu univers, endinsar-se en l’art i fins i tot a reinterpretar-lo. Els detalls de la nova imatge, dissenyada per Eva Jolis, es donaran a conèixer el mes de febrer, quan es presentarà oficialment i s’obrirà la convocatòria dels tallers creatius. El cartell musical es farà públic durant a principis de març.

El Minipop és un festival que no segmenta l’oci per edats i que permet que petits i grans gaudeixin junts de la música i la cultura contemporània. Des que es va crear fa vuit anys, el festival ha crescut en dies i activitats i s’ha convertit en una referència. Justament, la setmana passada, el Minipop va renovar el segell de qualitat europeu EFFE, que reconeix els millors festivals d’Europa.