El mercadet torna a la Corsini amb poques parades i el caos circulatori a la Imperial

La Guàrdia Urbana ha intervingut i la Rambla Nova ha estat tallada durant una estona aquest matí

Després d’onze anys, aquest dimarts 24 de juliol ha arribat el dia del trasllat definitiu del mercadet de marxants de Tarragona a la plaça Corsini. Un trasllat que ha estat polèmic des del començament, ja que els marxants demanaven que el trasllat es realitzés a finals de setembre, després de la campanya d’estiu, per no malmetre les seves vendes. Aquest dimarts, les reivindicacions han continuat, ja que la majoria de marxants no han muntat la seva parada a Corsini i han preferit protestar col·lapsant la Rambla i la imperial Tàrraco amb els seus vehicles.

Els vehicles dels marxants, però, han aconseguit crear el caos circulatori a la plaça Imperial Tàrraco, on han estat parats durant aquest matí uns 15 minuts aproximadament. La Guàrdia Urbana ha intervingut per desviar als marxants i durant una estona la Rambla Nova ha estat tallada des de la font del Centenari fins als Despullats.

La plaça, a les 9h del matí, llueix encara bastant buida, amb menys de 10 parades muntades. La previsió, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana a La Ciutat, és que no hi hagi moltes parades més a Corsini, ja que, en principi, els marxants que protesten durant aquest matí, no muntaran la seva parada avui.