El Col·legi de Periodistes presenta ConvoAPPTGN, l’agenda de rodes de premsa

El projecte ha estat possible gràcies al conveni de col•laboració entre el Col•legi de Periodistes i Repsol

La Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya ha presentat avui ConvoAPPTGN, una aplicació mòbil que permet incloure totes les convocatòries de premsa del Camp de Tarragona.

Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes, Sara Sans, comissària del projecte, i Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol a Tarragona, han presentat avui en roda de premsa aquesta innovadora plataforma, desenvolupada per l’empresa tarragonina Technodac.

L’objectiu principal és incloure en una sola plataforma totes les convocatòries de premsa, per tal de facilitar la feina als professionals de la comunicació, i alhora fer més visibles institucions, entitats i empreses. Utilitzada de manera correcta, ConvoAPPTGN serà un lloc de trobada entre aquells que ofereixen i aquells que demanden informació, garantint així l’èxit de les dues parts.

A través d’un intuïtiu calendari, els usuaris poden conèixer de forma senzilla i ordenada les rodes de premsa convocades al Camp de Tarragona. A més, hi ha l’opció de filtrar els esdeveniments per zones (Alt Camp i la Conca de Barberà / Valls i Montblanc; Baix Camp i Priorat / Reus i Falset; Baix Penedès / El Vendrell; i Tarragonès / Tarragona), seccions (Cultura, Economia, Societat, Política i Esports) o convocants.

Per obtenir els detalls d’un determinat esdeveniment, només cal clicar-hi a sobre,de manera que es visualitza el títol, el motiu, el convocant, el dia, l’hora, el lloc,l’adreça i –opcional- la foto. També es pot confirmar l’assistència a l’acte, obrir l’adreça a Google Mapso compartir la convocatòria a través de correu o WhatsApp, per exemple.

L’aplicació ja pot descarregar-se a través de les plataformes virtuals d’IOS i Android de forma totalment gratuïta.

El desenvolupament del projecte l’han dut a terme la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya i Repsol, i ha estat executat a nivell tècnic per l’empresa Technodac. Pel que fa al finançament,Repsol se n’ha fet càrrec de manera íntegra, en el marc del conveni de col•laboraciósignat amb el Col•legi de Periodistes.