El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària i Associació de Tarragona dóna el tret de sortida a la campanya solidària de Nadal

Enguany el COAPI i Associació de la província de Tarragona donarà suport a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut

El COAPI i Associació de la província de Tarragona se suma a la 27a edició de la campanya de recollida de joguines “Els Seus Drets en Joc” de Creu Roja Joventut. L’entitat posa a disposició les seves oficines situades al Carrer Canyelles, 3, de Tarragona cosa que facilitarà que la campanya tingui encara més presència a la ciutat.

Enguany, la iniciativa vol arribar a més de 23.000 infants de Catalunya, mitjançant el repartiment de 55.000 joguines. Qualsevol persona que vulgui col·laborar podrà deixar les joguines a la seu del Col·legi de 9.00h a 14.00h i podrà fer-se una fotografia al photocall que s’ha dissenyat per l’ocasió. Enguany, el principal objectiu de la campanya és aconseguir més de 55.000 joguines i repartir-les a més de 23.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat a Catalunya.

El Col·legi i Associació ha organitzat també una campanya interna entre els seus col·legiats, associats i professionals del sector, i fan una crida a la participació animant-los que aprofitin aquests dies per sumar-se a la iniciativa i per fer arribar, fins al dia 18 de desembre, les seves donacions a la Creu Roja.

Campanya de joguines de Creu Roja Joventut

Seguint les indicacions de Creu Roja Joventut, caldrà que les joguines siguin noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica.