El Club dels Tarraconins celebra dissabte el seu desè aniversari

Ho celebra amb una festa als jardins del Camp de Mart

0
148

El Club dels Tarraconins celebrarà aquest dissabte, 5 d’octubre, als jardins del Camp de Mart la festa del desè aniversari, amb l’espectacle Reggae per Xics de The Penguins com a plat principal. La festa havia de tenir lloc el passat 21 de setembre, en el marc de les festes de Santa Tecla, però la pluja va obligar-ne l’ajornament.

La Festa començarà a les 11 h amb un espectacle de la Nineta i l’Ivori on intentaran recuperar la música que el Wanda va escampar per tota Tarragona per poder dur a terme el concert. Tot seguit, un cop hagi tornat la música es produirà el retrobament del cos de ball del Club, el Tecla’t Màgic. Poc després, al voltant de les 11.15 h, arrencarà l’acte central de la festa, el concert de The Penguins, amb el seu projecte Reggae per xics. El grup presentarà el seu tercer disc, Ballant damunt la lluna!, amb la mateixa fórmula de cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans.

Durant tot el matí al mateix Camp de Mart el Club disposarà d’un estand amb informació i inscripcions per fer-se soci o sòcia. També hi haurà un taller de pinta cares i presència d’algunes de les empreses patrocinadores.

Durant la seva trajectòria l’objectiu del Club ha estat el de promoure els valors cívics essencials per a la convivència, així com divulgar coneixements a través d’activitats pròpies del club i de la promoció d’altres activitats de la ciutat. Durant aquests 10 anys el Club dels Tarraconins ha comptat amb prop 14.000 socis, als quals ofereix activitats, serveis i avantatges de tota mena. Durant aquests deu anys el Club ha organitzat iniciatives com el Parc de Nadal, el grup de ball Teclat Màgic, les trobades dels Tarraconins Saludables o les titelles del Club.

La festa està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col•laboració de la Companyia Theatron, Òptiques Teixidó i Beat Dansa.

FER UN COMENTARI