El Centre d’Art Tarragona presenta la mostra ‘Art You Talking To Me?’

L’exposició aplega els projectes de 16 alumnes que han passat els darrers anys per l’Escola per tal de mostrar la varietat de disciplines artístiques dels seus cicles formatius de grau superior

Projectes d’animació, fotografia, il·lustració, gràfica publicitària, gràfica interactiva, arts aplicades al mur i de joieria protagonitzen ‘Art youtalking to me?’ El professor de l’Escola d’Art i Disseny, Manel Margalef, ha seleccionat els 16 treballs que formen l’exposició. Aquesta mostra col·lectiva és una síntesi de la formació reglada que conformen els set cicles formatius de grau superior que ofereix l’aquest Centre, i presenta treballs d’ Abel Cano, Alma Megías, Pol Masip, Ana Gómez, Mireia Martínez, Arnau Matas, Enrique Martín, Matías Cubillos, Ivan Puente, Javier Correa, Carmen Peralta, Nacho Mateu, Oriol Enguany, Pau Nogueiro, Elena Moreno i Marta Garcia.

‘Art youtalking to me?’ vol fer reflexionar a l’espectador, anant enllà de presentar només treballs acadèmics, i pretén transmetre una manera de ser i d’entendre l’art. Les obres presenten objectes quotidians que conformen els llocs de treball i domèstics que esdevenen elements de representació artística.

El Tinglado 2 del Centre d’Art Tarragona acull l’exposició, que s’inaugura el divendres 10 de maig a les set de la tarda. La mostra es podrà visitar fins el 10 de juny, de dimarts a divendres de 16 a 19h, els dissabtes d’11 a 13h i de 16 a 19h i els diumenges i festius d’11 a 14h. Assisteixen a la inauguració el diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, i la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria.